Էկոլոգիական անվտանգության խորհրդի քարտուղար Դոլորես Ղափանցյանը համոզված է, որ Հայաստանն ալյուրը ֆոլաթթվով հարստացնելու կարիք չունի։
–Մեր օգտագործած սնունդը՝ սոխը, սխտորը, դդումը և այլն, արդեն իսկ հարուստ են ֆոլաթթվով,–այսօր հրավիրված ասուլիսում նշել է նա՝ ընդգծելով, որ փոխարենը արհեստական ֆոլաթթուն քաղցկեղածին բազմաթիվ հիվանդությունների առաջացման պատճառ կարող է դառնալ։
–Առնետների համեմատ՝ մարդու լյարդն արհեստական ֆոլաթթուն յուրացնում է 50 անգամ ավելի վատ,–նշել է Ղափանցյանը։
Ալյուրում արհեստական ֆոլաթթուն քաղցկեղածին է
Էկոլոգիական անվտանգության խորհրդի քարտուղար Դոլորես Ղափանցյանը համոզված է, որ Հայաստանն ալյուրը ֆոլաթթվով հարստացնելու կարիք չունի։
–Մեր օգտագործած սնունդը՝ սոխը, սխտորը, դդումը և այլն, արդեն իսկ հարուստ են ֆոլաթթվով,–այսօր հրավիրված ասուլիսում նշել է նա՝ ընդգծելով, որ փոխարենը արհեստական ֆոլաթթուն քաղցկեղածին բազմաթիվ հիվանդությունների առաջացման պատճառ կարող է դառնալ։
–Առնետների համեմատ՝ մարդու լյարդն արհեստական ֆոլաթթուն յուրացնում է 50 անգամ ավելի վատ,–նշել է Ղափանցյանը։
7or.am